Skip to main content

Pot do notranje in zunanje preobrazbe z Mileno Pozderec

NLP Life in Business coachinja, mentorica, motivatorka, direktorica, žena in mamica dveh otrok

Ali imaš problem, za katerega ne vidiš rešitve?

~

Ali se okoli tebe dogajajo spremembe, na katere se težko prilagajaš?

~

Ali želiš razviti svoje potenciale?

Predstavljaj si, da bi...

imela orodja, s katerimi bi lahko umirila sebe, zacelila sebe in se podprla, kot te morda ni še nihče v življenju.
poznala korake, kako spremeniti svoje umikanje, občutek krivde, nemoč, obup, občutek, da ne zmoreš, … v jasno in odločno odzivanje.
vedela, kako reči NE, brez da čutiš krivdo in da drugi sprejmejo tvojo mejo.
vedela, kako se sprostiti in biti v stiku s seboj.
vedela, kako preseči samokritiziranje, samokaznovanje, samosabotažo in postati ljubeča in sprejemajoča do sebe.
imela temelje, na katere bi se lahko naslonila v trenutkih nemoči, obupa, da bi spet lahko čutila moč, pogum in samozavest.
ozavestila lastne čustvene rane in jih počasi začela celiti.
poznala poti in načine, kako ozavestiti lastne travme ter začela le te počasi sproščati iz telesa in si dajati, ker potrebuješ.
spoznala sebe in znala ljubeče poskrbeti zase.
Na vrh

Si pripravljena

pogledati vase?
začeti spreminjati svoje vzorce?
začeti zavestno graditi odnose, ki so varni in ljubeči?
zaceliti lastne čustvene rane in travme?
videti to potovanje, kot priložnost za osebno rast?
Na vrh

Imam dovolj

Dovolj

da sem fizično in čustveno hladna,

zaprta,

nedostopna,

ali pa tečna,

zajedljiva,

kritična, do sebe in drugih…

Dovolj

da ne znam poskrbeti zase,

se postaviti na prvo mesto,

najti čas zase, biti nežna do sebe,

sproščena, igriva,

hkrati pa močna,

samozavestna,

jasna in avtentična...

Dovolj

da ne znam pokazati

svoje ranljivosti

in se odpreti...

Na vrh

Močna ženska ni trdna in zaprta ženska,
ampak stabilna in samozavestna.

~

Za to pa potrebujemo trdne temelje
in poznati moramo načine,
kako se vedno znova vrnemo v svojo moč,
če nam zunanji dogodki zamajejo temelje.

~

Večina žensk skriva svojo mehkobo
in svojo ženskost ter zaprejo svoje srce,
ker so bile v preteklosti prizadete in ranjene.

~

Vendar ženska moč je tudi v njeni mehkobi,
v tem, da se lahko odpre,
prepusti, preda in
da lahko zares spusti k sebi.

Na vrh

Živjo, sem Milena Pozderec, NLP Life in Business coachinja, mentorica, motivatorka, direktorica, žena in mamica dveh otrok.

Sem ustvarjalka Facebook strani Poudari svojo lepoto z Mileno Pozderec in ustanoviteljica zaprte Facebook skupine Finančna in časovna svoboda.

Sem tudi avtorica knjige PREOBRAZBA pot do samozavesti. Trenutno pa ustvarjam tudi blog vsebine.

Moje poslanstvo je pomagati ženskam, do zunanje in notranje preobrazbe. Ker verjamem, da lahko vsaka, ki se odloči zase izstopi iz cone udobja, okreva in zaživi življenje vredno življenja.

Poznam pot do rešitve, ki sem jo prehodila sama. Pot, ki me je pripeljala do tega, da danes ustvarjam in živim svoje sanje, zaupam v svoj notranji glas in mu znam slediti.

Večina žensk zanemarja sebe. Nekatere fizično,druge čustveno, zato so hladne, zaprte in nedostopne, ali pa težne, zajedljive, kritične, do sebe in drugih…

Ko znamo pa poskrbeti zase, se postaviti na prvo mesto, najti čas zase, biti nežne do sebe, sproščene, igrive, hkrati pa močne, samozavestne, jasne in avtentične. Še težje nam je pokazati svojo ranljivost in se odpreti.

Ampak ko se odpremo in pokažemo, se odpremo tudi življenju in mu damo priložnost, da nam prinese svoje darove.

Vendar ne gre le za skrb zase.

Gre za to, da spremenimo odnos do sebe, do svojega telesa, do odnosov in do sveta. Je res?

Želiš si dati priložnost, da zgradiš občutek varnosti, sprejetosti, ljubljenosti, vrednosti v svojih mislih in v svojem telesu, iz česa boš lahko črpala občutek varnosti in ljubljenosti vse svoje življenje!

Preobrazba z individualnim coachingom

Zakaj individualni coaching?

Individualni coaching je namenjen razvoju osebnih in poklicnih potencialov posameznika z namenom, da udeleženci razvijejo ustrezno kondicijospretnosti za dosego ciljev in izboljšajo nivo.

Glavni cilj coaching procesa je zmanjševati ovire do ciljev in tako zagotoviti, kar se da veliko uspešnost posameznika, torej mu pomagati, da v polnosti uporabi svoje potenciale.

Kot coaching in motivatorka vam v varnem okolju pomagam najti notranje vire moči za dosego vaših ciljev. Zavedam se, da je življenje eno samo učenje. Z nami je osebna in poslovna rast neverjetno hitra, komunikacijske spretnosti se nenehno nadgrajujejo, psihologija človeškega delovanja pa postane hitreje razumljiva.

Coaching proces

Coaching je interaktivni proces, ki pomaga posameznikom v hitrejšem razvoju, pospešuje učenje in pripelje do želenih rezultatov.

Coach spremlja posameznika v raziskovanju, reševanju problemov in učenju s primernimi vprašanji in izzivi. Klientu ponuja povratno informacijo ter svoj pristop vedno prilagaja, da klient, kar najhitreje doseže svoje cilje. Coaching izhaja iz predpostavke, da vsak posameznik že ima vse vire, ki jih potrebuje, coach pa mu lahko pomaga, da jih ozavesti in uporablja z dodatnimi orodji in usmeritvami od želenega cilja.

Kdaj ga uporabiti?

Coaching je uporaben za soočanje z izzivi na najrazličnejših področjih: komunikacija oz. odnosi, reševanje problemov in konfliktov, osebnostna rast, upravljanje s čustvi in stresom, upravljanje s časom, oblikovanje in doseganje ciljev, načrtovanje, sprejemanje odločitev, delo na prepričanjih (rahljanje ali sprememba omejujočih prepričanj), prebujanje potencialov in kreativnosti, grajenje samozavesti, zmožnost zavzemanja zase in premagovanje treme...

Bi imela orodja, s katerimi bi lažje reševala čustvene izbruhe, trmo, jezo, agresijo in konflikte?
Bi rada bi poznala korake, kako spremeniti svoje kričanje v ljubeče odzivanje?
Bi rada imela temelje, na katere bi se lahko naslonila v trenutkih nemoči, obupa, da bi spet lahko čutila moč, pogum in samozavest.
Želiš imeti rituale, ki bi v tvoje življenje pripeljali smeh, radost, živost, veselje in občutek varnosti zate in tvoje otroke?
Bi rada poznala poti in načine, kako vzgajati otroke na višjem nivoju, z zavedanjem, ljubečo prisotnostjo, umirjeno in odločno?
Bi se tudi ti rada naučile, kako biti ljubeče do sebe, kako najti moč, ki si jo tako želiš.

Izkušnje

Prišla je na coaching, da bi spremenila partnerja. Počutila se je neslišano, nevidna, nerazumljeno. imela je občutek, da je naredila že vse in da je on tisti, ki je zdaj na vrsti.

Kot recept je dobila vsa orodja in pomoč ,da je spremenila svoje občutke svojo fizično, mentalno in duševno stanje. Ugotovila je ,da ima smisla spreminjati druge, slaba samopodoba je delo na sebi.

Ko je spoznala orodja, kako uspešno reševati konflikte, spoznala načine, kako v odnos spet vnesti živost, razumevanje, ljubezen in strast ter spremeniti prepiranje v ljubeče odzivanje. So se ji uresničile želje in sanje o ljubezni po kateri je tako hrepenela.

Kot poslovna ženska je tudi tehnike in orodja prenesla v poslovni svet in napredovala iz vodje v direktorico.

Po treh coaching srečanjih, na katero sva hodila z ženo, ker sva se odtujila, sva  uspela vzpostaviti raven povezanosti, kot sva jo imela, preden so v najin odnos prišle težave. Saj sva nekaj let nazaj imela krasen zakon, drugim v ponos. Postala sva bolj pozorna na občutja drug drugega.

Marjan

Veliko ljudi zna ustvariti zelo prvi vtis, manj je takšnih, ki ga zna ohraniti. Mileno poznam prej kot mentorico in coachinjo, ki ima posebno energijo spremljati, opogumljati, pomagati odkrivati lastne darove, najti rešitve a hkrati dajati prostor za grajenje mostu med nami. Dela z občutkom in s srcem in to je umetnost. Nedvomno ima to v sebi. Je oseba, ki ne stopa po ravnih poteh, zna opozoriti na trnje na poti, a hkrati pohvaliti lepote. Zna se ob križiščih poti ustaviti, si vzeti čas za razmislek, za sočloveka in za lastno napajanje virov, da lahko gre naprej in z vsebino napaja tudi druge.

Slavica

Za nakup coaching terapije sem se odločila po izredno težkem letu na vseh področjih, tako službenem, izobraževalnem kot tudi osebnem. Izguba brata pa me je povsem zrušila in dejstvo, da takrat od partnerja nisem dobila dovoljšne podpore, je stanje le poslabšala. To je bila pika na i, ki mi je dala vedeti, da moram poiskati pomoč in začeti stvari spreminjati.

Odkar sem na terapiji, sem  veliko dosegla, saj sem prišla do novih pogledov na življenje. Bolj se zavedam, kaj je v moji moči in kaj lahko spremenim, česa ne morem. In bolj se osredotočam na to, kaj si v življenju želim doseči. In na tem delam.

Na terapiji mi je všeč, ker tudi dobim širši pogled na določene dogodke, zadeve, okoliščine. Tako lahko začnem gledati na to z drugega zornega kota. Prav tako so mi zelo pomagale naloge, ki sem jih dobivala od Milene, saj so me zelo dobro usmerjale k razčiščevanju.

Manuela

Pri delu z Mileno cenim to, da sem bila slišana, razumljena, da sem dobila sočutje in podporo. To je bil čas zame. Lahko rečem, da so najina srečanja pozitivno vplivala name in mi pomagala, da sem stopila korak naprej.Tako notranjo in zunanje preobrazbo.Upam si trditi ,da sem sedaj samozavestna poslovna ženska.

Jasmina

Izjemna priložnost: brezplačno uvodno coaching srečanje

1 ura brezplačnega uvodnega raziskovalnega pogovora v vrednosti 90€.

Kdaj če ne zdaj?

Če stojiš na mestu se, kar ne premakneš z mrtve točke, občutki, da si neljubljena, nevidna, nerazumljena te delajo nesamozavestno, depresivno. 

Čutiš, da je poteza na tebi in da je treba nekaj narediti .

Čustvene izbruhe, trmo, jezo, agresijo in konflikte je potrebno reševati, ker telo zboli, ko boli duša.

Partner vzbuja le tista neprijetna in boleča čustva in občutke, ki so že v tebi. Če nebi bilo bolečine je ne bi mogel zbuditi.

Ko se vrtiš v začaranem krogu in ne ozavestiš lastna čustva se rane ne zacelijo vedno znova podoživljaš bolečino.

Želim te podpreti in spodbuditi, da se ne boš vrtela v odlašanju, premlevanju ali prehudi zahtevnosti do sebe.

Milena Pozderec

Že od ranega otroštva pomagam ženskam do zunanje preobrazbe, zadnjih 16 let pa tudi do notranje in poslovne preobrazbe. V tem času sem pot do samozavesti pokazala preko 10.000 ženskam, s katerimi so smo se tako ali drugače srečale na življenjski poti. Najbolj sem hvaležna, ko spremljam žensko, ki z mojo pomočjo v sebi najde čar ženske energije in se iz sive plašne miške preobrazi v samozavestno uspešno žensko.

Danes sem neizmerno hvaležna, da sem že vrsto let zapored na vrhu Oriflame Slovenija po uspešnem delu in da imam okoli sebe izjemno ekipo sodelavk, ki so se nekega dne odločile, postavile sebe na prvo mesto, spremenile svoja življenja in danes živijo svoje vrednote, so uspešne v poslu, ki ga po svoji meri prilagajajo sebi in svoji družini. Vedno pa ni bilo tako …

Tudi sama sem nekoč bila ena tistih, ki delajo od jutra do noči, dve ali celo tri službe, da bi si zagotovili finančno svobodo in udobno življenje. Moji sanjski gradovi v oblakih pa so se hitro porušili, ko sem dobila prvo plačo in ugotovila, da si s takšnim zneskom še hitro ne bom mogla privoščiti vsega, kar si mlada in ambiciozna ženska želi. Ujela sem se v začaran krog in delala še več, hitela iz ene službe v drugo, delala pozno v noč in zjutraj vstajala pred zoro. Vse, kar sem si vmes privoščila, je bila kakšna telenovela na televiziji, skozi katero sem doživljala vse tisto, kar sem si v resnici želela, bila pa sem še daleč do tega. Vse dokler se nekega zimskega dne ni zgodil preobrat, ko sem zaradi prehitre vožnje v zimskih razmerah sem skoraj zletela s ceste. Na srečo so mi stali ob strani Bog in angeli varuhi. Avto se je na kolesih obrnil za 360°, meni pa se je medtem odvil film mojega življenja in življenja, ki si ga želim. Ob spoznanju, da sem pogledala smrti v oči, sem začutila strah in bolečino, ki sta me pravočasno opozorila, da ni več udobno in da je čas za spremembe v boljšo različico sebe. Začutila sem globoko hvaležnost za življenje, ki mi je bilo podarjeno, in se odločila sleči svojo železno srajco slabih navad ter postaviti nove prioritete v življenju.

Začela sem ceniti sebe in svoj čas ter se posvetila osebnostni in poslovni rasti. Izkoristila sem ponujeno poslovno priložnost v kozmetičnem podjetju Oriflame in v devetih mesecih dosegla status direktorice, kar mi seveda ne bi uspelo, če ne bi imela najuspešnejšega tima v Sloveniji. Korak za korakom smo nizale nove zmage, skupaj rasle, se smejale, se jokale – včasih od žalosti, večkrat od sreče – in to počnemo še danes. Ta posel mi je omogočil ne samo finančno svobodo in to, da živim svoje poslanstvo, da pomagam ženskam do preobrazbe, ampak tudi, da sem posel prilagodila sebi in svoji družini, saj sem v tem času spoznala tudi svojo sorodno dušo in dva krat postala mamica. Miša in Matic sta moja največja učitelja brezpogojne ljubezni.

Ko se danes ozrem nazaj, ne bi nič spremenila. Verjamem, da se je vse v mojem življenju zgodilo zame in z namenom. In enako verjamem, da se vse v vašem življenju dogaja za vas in z namenom. Od vas pa je odvisno, kakšen pomen boste pripisali dogodkom v življenju in kdaj boste nek dogodek izkoristili kot priložnost za nov začetek boljšega in lepšega življenja. Vera, hvaležnost in brezpogojna ljubezen naj vas spremljajo na vaši poti.

Na vrh
Izjemna priložnost: brezplačno uvodno coaching srečanje

1 ura brezplačnega uvodnega raziskovalnega pogovora v vrednosti 90€.